Gravid!

Min mage igen

När jag sökte på min blogg efter “mage” så insåg jag att jag har skrivit väldigt många inlägg om magen, i alla möjliga sammanhang, magen är en stor del av mitt liv helt enkelt.

Min gravidmage lyser fortfarande med sin frånvaro och jag är så himla kluven till det. Jag har alltid varit beredd på att snabbt få en stor mage i och med att jag både är smal och kort, vart ska barnet vara om inte magen blir stor?, har jag tänkt.

NU är jag gott och väl förbi hälften och befinner mig i vecka 22 helt utan tillstymmelse till mage. Och om några veckor ska jag åka skidor. Jag var så orolig för att mina skidkläder skulle vara för små under skidresan, men de har istället blivit för stora. Jag börjar nu bli rädd för magen. Vad ska jag ta mig till när den kommer? Kommer den bara “ploppa” ut? kan jag vara så här smal hela graviditeten? Borde inte mina organ bli typ mosade och förstörda då?

Jag önskar verkligen att någon berättat för mig att alla graviditeter är olika. Att man kan få stor mage direkt eller inte alls. Ja ni förstår. Även symtom och att inte alla känner sig så där jättelyckliga när de är gravida.

Kommentarer inaktiverade för Min mage igen