Singelliv,  Tjejer,  vänner

Dåligt samvete och tjejsex

God morgon eller något! Klockan är kvart i 12 så morgon kanske inte är rätt ord men jag har sovit sedan jag kom hem i söndags typ. Helt däckad i en förkylning. Har knappt klivit ur sängen. Så när jag vaknade till liv igår kväll och insåg att jag ju skulle skickat alla hjärtans dag kort var paniken total. Det är väl inte slutet på världen men jag känner mig redan som världens i särklass sämsta vän redan. Jag har aldrig tid till något. Inte ens att skicka kort klarar jag av.

Chattade lite med Mis M igår. Spontant skulle jag gissa att hon inte känner vad jag känner. Jag skulle gissa att hon inte känner så mycket alls. Jag pratade med Kris igår om Miss M. Han känner mig ofta bättre än jag känner mig själv. Han tror inte jag är kär. Att jag gillar henne på ett annat sätt än jag gillar kompisar står klart men det är såklart långt från det till att vara kär. Jag vet faktiskt inte vad jag känner. Tänker att jag borde skriva någon slags lista. Ibland känns det som jag älskar henne. Ibland känns det som jag tycker om henne väldigt mycket. Och ibland vet jag inte vad jag håller på med. En tjej? Really? Alltså, nej. Det går inte riktigt ihop med mina livsplaner. Sedan undrar jag, i fredags fick jag frågan om vi hade haft sex än. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara för jag visste inte hur man vet om man haft det. Alltså jag vet ju vad sex är men när har två tjejer haft sex?