Funderingar,  Girlytalk,  Kärlek,  Tinder

Jag är kär.

Jag har misstänkt det och nu står jag inför faktum. Tinder är en klippa på att bekräfta mig, otroligt duktig på att uppmärksamma, ge komplimanger och visa att han tycker om mig. Jag känner mig verkligen omtyckt och hyser inga tvivel om att han verkligen tycker om mig. De här förutsättningara är nya för mig, det brukar vara JAG som har ett enormt “ge bekräftelsebehov”, som överöser min partner i komplimanger, smicker och kärlek. Nu rubbar han mina cirklar, så mycket att jag liksom blir lite passiv. Jag vet inte vad jag  ska säga eller göra, för att det inte ska bli att kännas som en tävling.

Sen skrämmer det mig nog lite, jag tycker om honom så in i hela kroppen mycket. Redan! Han är den första jag tänker på när jag vaknar, och den sista som vandrar genom mina tankar på kvällen. Det  känns tomt när han inte är med, och jag ler bara jag får ett sms av honom. Han gör mig varm i hela kroppen, får en hel fjärilsflock att fladdra runt i magen och får mitt hjärta att slå extraslag. Men HUR kommunicerar jag det till honom? Hur får jag honom att förstå att de här känslorna är unika? Det är ingenting som jag har vana att känna, eller ens är vanligt förekommande i mitt liv… Det här är inte tycka om, det här är på riktigt.

Kommentarer inaktiverade för Jag är kär.