Australien,  resor,  Semester

Tveksamheter

 Idag ömmar kroppen lite mer. Dagens andra pass avslutades för att mitt paddlande var kraftlöst, jag orkade knappt ställa mig upp på brädan och än mindre surfa vågorna. Ändå känner jag mig nöjd, när lunchen ätits var jag inte ett dugg sugen på att återigen dra på mig en blöt rashie och plocka upp en bräda och gå ner till stranden. Lockelsen att skippa eftermiddagspasset växte när tjejerna jag delar rum med bestämde sig för att skippa… Men jag överkom min tveksamhet och gick till samlingsplatsen. Efter uppvärmningen hoppade vi så i vattnet och där, när man träffar den första vågen förstår man inte att man tvekade. Det är en sån rush, en sån känsla att träffa vågen, komma upp på brädan och ta sig inåt. Inte alltid lika kontrollerat som man önskar men jag övar mig. Och bara genom mer övning kan det bli bättre, eller hur?

Kommentarer inaktiverade för Tveksamheter