Australien,  resor,  Semester

Flyg, buss eller båt?

  Funderar på var jag ska bege mig härnäst. Det är två dagar kvar av Surfcamp men sen vill jag ha en plan och inte hamna i beach-lösa Brisbane. Frågorna är vad hinner jag se, vad vill jag betala för det, var finns solen osv. Ett alternativ är att övernatta i Brisbane och ta morgonflyget till Hamilton Island och hoppa på en segelbåt där. Visst flyget är dyrare, men bussresan tar 16h och lockar inte såååååå mycket. Tar jag flyget kan jag därefter ta bussen ner till Noosa och spendera mina sista dagar där. Surfa, sola och ha det gött. Dessutom kan jag från Noosa ta en utflykt till Frasier Island… Så färre bussturer, hostel byten och resande. Hm ska ta mig till traveldesken och fråga lite tror jag, för jag vill inte gärna behöva övernatta på Hamilton Island om jag inte måste. Det är en galet dyr ö… 

 

Kommentarer inaktiverade för Flyg, buss eller båt?