TV,  vänner

Netflix tips: Jane The Virgin

Jane_The_Virgin

Idag kom bästa kompisen över med presenter men bättre än så så kom hon med sällskap. Det var nog precis vad jag behövde, soffmys med bästisen. Hon hörde av sig på morgonen och kollade och vi bestämde att om jag inte hade så ont efter lunch så skulle hon komma över. Hon erbjud fika men jag är ju inte super sugen på något. Jag tror tandvärk och lite olycklig kärlek har den effekten. Samtidigt sa läkaren igår att det är superviktigt att jag äter. Så något behöver jag få i mig. Egentligen inte gluten men det bryr jag mig inte så mycket om så länge jag har ont i min tand. Så en och en halv slät bulle fick det bli till fikat. Släta bullar / kardemummabullar brukar jag få av min mamma när jag har noll matlust, är/har varit sjuk och har svårt att få i mig mat. Perfekta tilltugg för sjuklingar som varit dåliga i minst en vecka om ni frågar mig.

Väl i soffan med bullar och te så ville jag se på film. Netflix erbjöd inte så mycket spännande så det fick bli en serie ingen av oss sett. Det fick bli June The Virgin. Typ det bästsämsta vi sett på länge. Det är såpoperans såoperan och fylld med pinsamheter. Så har ni inget bättre att göra på söndag så lata er i soffan med Jane och hennes familj. Det kräver väldigt lite hjärnverksamhet men är galet kul.