Sjukdomar

Utblåst låga

   

Idag var jag hos doktorn för att få svar på blodprover jag tog för två veckor sedan. Jag äter ju sedan tre år Levaxin för nedsatt sköldkörtel. Men jag har trots min medicinering inte gått ner ett gram och jag blir fortfarande väldigt trött. Så därför föreslog min läkare att vi skulle gräva lite djupare.

Nu har min läkare slutat så jag fick träffa chefen som även är min pappas läkare aå jag litar på honom. Blodprover visar att min ännesomsättning är typ noll. Vid samtal med läkaren så inser jag/vi att det finns en risk att jag förstört den själv när jag var yngre och hade bulimi. Jag minns hur jag läste detta när jag var sjuk men hur jag aldrig tänkte så mycket på det för bulimin hjälpte mig ju gå ner i vikt. Det berodde dock inte på bra ämnesomsättning utan på att jag inte fick i mig någon näring. Nu får jag istället ära medicin resten av mitt liv.

Dessutom visade testen allvarlig järnbrist och stor B12 brist och brist på folsyra. Och ja, natriumbrist. Men natriumbrist är en konstant följeslagare som är resultat av mitt ogillande av salt. Sedan var mitt blodvärde dåligt också. Jag har uppenbarligen en kropp som inte alls tycker om mig. I kombination med min tandvärk så blev det för mycket och jag känner mig riktigt nere. Jag känner mig ful, misslyckade, dum, ogillade och massa annat som jag sällan tycker. Hade jag varit ihop med mitt ex så hade denna helg varit en sådan då jag skulle bett om en myshelg. Jag känner faktiskt att jag skulle vilja skicka ett förlåt till honom. Jag vill skicka ett förlåt till alla. Förlåt för att jag finns typ. 

Nu ska jag bara ta hand om mig och vila. Och försöka få koll på hur jag ska lägga upp min medicinering.