Australien,  jobb,  vänner

Tips mot hajattacker…

  …hittade den här utskriften på mitt skrivbord och jag gör tre antaganden baserat på det;

  1. Vi har högt i tak i projektteamet och vi gillar att driva med varandra
  2. De vill ha tillbaks sin projektledare från Australien-utflykten
  3. De har alldeles för lite att göra så här i mellandagarna 🙂

Och det kanske är så, idag är vi några fler på kontoret än i tisdags och på måndag drar de intensiva faserna efter helgerna igång igen. Jag njöt lite extra idag, när jag efter lunchen prioriterade en god caffe latte tillsammans med H. Lite uppdatering, vad är det egentligen som händer i våra liv. För hans del så har livet tagit två tvär vändningar förra året. Först en separation och beslut om skilsmässa och försäljning av huset. En sommar fylld med singelaktiviteter och flirtande och dejtande – och sen en ny tvär vändning. Försäljning av huset, men tillsammans med frun köp av en gemensam lägenhet och en resa till sol och värme i Karibien. Så medan jag är i Australien flyttar han från förort till innerstad. Ett stort steg och jätteroligt!

För min del uppdaterade jag honom på buset med M, den stundande resan och jobbkaoset. En god kopp kaffe, en härlig pratstund med en god vän och detta på betald arbetstid. Det funkar endast runt storhelger och semestertider.

Kommentarer inaktiverade för Tips mot hajattacker…