jobb

Nä det här känns inte bra!

Idag ska jag jobba igen, jag har sett framemot det men senaste dagarna har jag haft lite jobb-ångest. Inte för jobbet i sig men för att jag kommer till en arbetsplats som är ett slagfält. 

Vi håller på med en stor omorganisation inom företaget. Vi är tre stora arbetsgrupper med mindre grupper i. Dessa tre stora grupper görs om nu och då har chefen istället för att ta itu med kollegor som är ett problem bara flyttat dem till en annan arbetsgrupp, alla vet inklusive chefen att exakt samma problem kommer uppstå i nya arbetsgruppen vilket så klart gör folk förbannade. 

Vissa som har bytt arbetsgrupp får 1-3 månaders “inskolning” medan andra tex jag inte ens får en dags förberedelsetid. Så det som känns dåligt är chefen. Nu ska ju jag “bara” jobba fyra månader till. Jag kommer ta ut semester en månad innan bäbisen planeras komma, jag vet inte alls vad som är normalt i Tyskland men det känns skönt att ha tid hemma innan förlossning då jag troligen är både trött och tung. 

Jag hoppas dock att detta löser sig och att jag målar fan på väggen. Återkommer senare med hur det faktiskt är. 

Kommentarer inaktiverade för Nä det här känns inte bra!