Funderingar,  livet,  lördag

2015 vs 2016

Igår skrev jag ett inlägg om hur jag firade nyårsafton med härliga vänner, tjejsnack, skratt och massor med mat. Tyvärr så verkar min mobil app och nya versionen av Girlytalk inte synka, men jag ska försöka fixa det innan jag sticker ut på min resa.

Jag gillar att göra lite summeringar, liksom stänga kapitlet 2015 innan jag på riktigt börjar titta framåt på det nya kapitlet 2016. Vill ni vara med?

2015 var året då

… jag uppnådde två av mina träningsmål. Jag sprang över 100mil totalt under årets tolv månader OCH jag sprang ett halvmaraton på under 1:50

… jag dejtade en himla massa bra, och mindre bra, killar. Det var trevliga timmar i kajak, drickandes vin, te, kaffe, promenader och biljard. Det var många timmar med dejtingsidor i ivriga försök att hitta Mr Right. Det var året då jag inte hånglade med mina dejter utan med främlingar på barer. Och tidigt under året träffade jag M som tyvärr hade väldigt svårt med att acceptera att mina känslor inte var lika starka som hans.

… jobbet snurrade på i varierande tempo och mot- och medgångar avlöste varandra. Projektet snurrar på, och vi får otroligt god feedback på vad vi gör och hur vi gör det. Teamet har roligt, vi har högt i tak och ibland har vi olika åsikter – men det är så det ska vara. Det var också året då två väldigt lovande jobbmöjligheter dök upp – men jag snubblade på mållinjen vid båda rekryteringarna.

… resorna återigen spelade stor roll i mitt liv. Planerandet, drömmandet, upplevelserna, äventyren och minnena! Polen, Danmark, Italien och slutligen Indien – resor av helt olika karaktär men fyllda av goda skratt och god mat.

… jag fortsatte att blogga. Att hänga här med Natalia och Alex är superskoj, vi är i tre olika faser i livet och med helt olika utmaningar och möjligheter. Jag följer med spänning deras vardags historier och reflektioner.

2016 är året då

… jag ska genomföra mitt första OCR (Obstacle Course Race) och ska ta den där halvmaraton tiden från 1:50 till 1:45. Dessutom skulle det vara roligt att springa milen på under 45minuter, det får vara mitt drömmål för året!

… jag tänker att Han dyker upp. Jag ska åtminstone göra mitt allra bästa för att vara öppen, nyfiken och lite äventyrlig.

… jag kommer att byta arbetsgivare. Antingen blir jag en del av verksamhetsövertagandet eller så byter jag organisatorisk tillhörighet inom det nuvarande bolaget. Jag hoppas att oavsett var jag hamnar, så får jag vara kvar och slutföra projektet. För det skulle innebära en stor fjäder i hatten och möjligheter att ta mig an nya utmaningar 2017.

… jag börjar med ett av mitt livs största äventyr 18 dagar i Australien! Jag ska lära mig surfa, snorkla, se kängurur och koala björnar, jag vill njuta av solen och lära känna nya människor. Därefter blir det Finland med Natalia i juni, en sväng till Danmark med familjen i juli som följs av 10 dagar i norra Italien med J. Sparandet till alla dessa resor pågår för fullt och jag ser verkligen fram emot var och en av dem!

… då det ska flytta in en junior hemma hos Alex och jag hoppas få följa resan fram tills dess (och efter), Natalia kommer få fortsätta vara vår bloggmaster och kanske får hon koll på berg-och-dalbane känslorna för Miss M och jag, ja jag ska fortsätta hänga här med er och ge er min vardag, mina tankar och resor!

NU KÖR VI 2016!

Kommentarer inaktiverade för 2015 vs 2016