Film

Filmtips! Och ett tack!

Julen har varit tom och jag har mest prokastinerat och gjort annat som straffar sig nu. Saken är den att jag har mest gått och väntat på att bli ledsen. Ni vet när känsloberget bara blir större och större och man väntar på att det ska bli för mycket. Det är svårt att komma tillbaks om man inte bryter ihop.  Därför har jag sett nästan alla sorgliga romantiska filmer som Netflix har att erbjuda. Mycket otrohet har det varit. Hursomhelst, den är inte så supersorglig men  det är sorgligt rolig och bra tycker jag. Så här kommer ett film tips från mig. För mellan er och mig så har Alex ganska dålig filmsmak. Happy likaså. Alla som tyckte The Kingsmen var bra skulle jag inte lita på i filmväg. Jösses alltså. This Is Where I Leave You däremot är värd att titta på.

 

Ps. Stort tack till Johan som hjälpte mig fixa bloggen.