Girlytalk,  tankar,  Vardagen

Året 2015

IMG_5863

Så är det årets sista dag. Ju äldre jag blir desto fortare tycker jag åren går. Detta år är inget undantag. Shit, vad fort det gick. Speciellt hösten. Det har varit ett intensivt och vuxet år med mycket resor och nya bekantskaper men tyvärr inte så mycket bus.  Det har varit ett år som i mångt och mycket handlat om att hitta balans, en balans inför nästa år.

Om några timmar skålar jag in det nya året tillsammans med en av mina allra bästa vänner. Mitt hjärta och mina tankar är dock någon helt annanstans. Jag hoppas något magiskt händer vid tolvslaget och att det lämnas i 2015.

Beskriv året med tre ord:
Flygandes, träningsintensivt, tråkigt.

Vad har du gråtit över i år?
Det känns som om det var ett annat år men det var det faktiskt inte. Jag grät en hel del över bodelningsprocessen. Att få och läsa brev från Tingsrätten var inte kul alls.

Vem har fått dig att skratta i år?
Inget ont om min familj och mina vänner och andra bekant men jag tror jag skrattat mest åt mig själv.

Vad är det mest överraskande som hänt dig i år?
Ehh. Miss M. Eller rättare sagt att jag blev förälskad i en tjej. Didn’t see that one coming.

Vad lärde du dig under året?
Vikten av att ha ett bra lag runt sig.

Lärde du känna några nya människor under året?
Åh ja. Tokmånga.

Vad är du mest stolt över?
Att jag trots enorm irritation och trötthet ändå väljer att fortsätta mitt ideella engagemang med höga ambitioner och ett bra gäng runt mig.

Bästa upplevelsen:
Pollyland. Finaste presenten, roligaste minnena, bästa kvalitetstiden. Tack Happy!

Bästa köpet:
Midsommarspa med bästa tjejkompisarna.

Årets låt:
Hold My Hand med Jess Glynne och  Otto Knows fantasiska Next to me

Årets dryck:
Prosecco. Med tjejsnack. På representationer. På fredagar. Ja, mest hela tiden.

Årets känsla:
Glöm nytt kapitel, nu är det en helt ny bok.

Årets godaste mat:
Men visst spara det svåraste till sist! Hmm. Hmmmm. Jag kan bara komma på ganska ogoda japanska maträtter. Om det godaste jag kan komma på är nudelsallad med pizzabröd från den lokala pizzerian så har det nog inte varit ett matår.