Känslor,  Sjukdomar

Blodprovsmorgon

IMG_7785

Imorse var det dags för min favoritgrej, blodprov. Som jag hatar tanken av att bli stucken av en nål. Jag gillar det inte alls. Då har jag ändå en bra ådra och det är sällan någon problem och sticket känns knappt. Det är helt enkelt ett lite hjärntroll. Idag var det extra många prov och notan slutade på 1300kr. Jag går hos en privatklinik så det är lite dyrare men eftersom vårdcentralerna vägrade lyssna på mig så har jag valt att att gå privat. Hur som helst, till dagens binjuretester prover skulle jag vara helt ostressad. Egentligen skulle jag tagit proverna i typ september men jag kände aldrig att stressnivån gick ner. Idag var det väl så bra som det skulle kunna vara. Jag gick och lade mig supertidigt igår, vaknade vid 2 och kollade mobilen, vaknade vid 4 och kollade mobilen och vid 8 så gick jag upp. Jag gör en mental notering om att inte skicka fler godnatt sms. På allvar så tänker jag, igen, att jag inte ska skicka sms alls. Det funkar inte, tyvärr.

Nu är det två dagar kvar till julafton. Jag har köpt noll julklappar, känner mig inte ett dugg julig, ska bli övergiven av min familj i någon natt eller två och vill stänga av mina känslor. Hej julen, jag är olyckligt kär men kul att du är här igen.

Kommentarer inaktiverade för Blodprovsmorgon