Singelliv,  vänner

Helgbus och Trump

IMG_7164

Vilken helg! Fredagen var kanske inte så exceptionell. Fredagskvällen började hemma i soffan, halvsovandes och med en dålig magkänsla över att Miss M skulle ha lite väl kul med någon annan. Hur gör man egentligen för att bli av med den där känslan? Eller hur gör man för att bli av med allt baggage från tidigare förhållanden? Till slut gav jag upp och gick och lade mig. Efter cirka 15 minuter blev jag väckt av min lillebror som ville gå ut och helst vill ha skjuts. Då passade jag på att bjuda med mig själv. Hans kompisar må vara unga men de är ögongodis allihop. Nu är de dessutom inte så unga. De är väl 3-5 år yngre än mig.

Lördag var sedan seg. Det skulle städas, planeras, struktureras men när det var klart så mötte jag upp Happy vid 16.30. Tänkte att vi skulle vara ute till sådär 23.00 kanske. Söt av mig ändå att ha så naiva tankar. 03.40 fick jag ringa och be min bror släppa in mig. Vilken kväll! Jag är en grym wingman om jag får säga det själv. Det dracks en hel del vin, snackades om både det ena och det andra och sedan började jag prata med herrarna som satt bredvid oss. Happy skäms nog lite mindre nuförtiden när det händer men jag kan se att hon är inte helt bekväm med det än. Det släpper ju efter en stund som tur är. Hur kul och roligt vi än hade så finns en och samma person i tankarna precis hela tiden. Jag blir knäpp på mig själv. Jag skulle behöva en av-knapp. Vill man förresten skoja till det med amerikaner när man är ut och festar så kan jag tipsa om det heta ämnet Trump som ingen amerikan skulle våga erkänna att man gillar. När man sedan lyssnat klart på hur illa de tycker han är och hur ingen tidigare president någonsin varit så dålig så kan man fråga vem de skulle välja mellan (unga) och Trump. Bland kvällens roligaste var det och det fungerade lika humoristiskt på alla (tre) amerikaner jag träffade i lördags. Det bör kanske tilläggas att jag generellt har svårt för amerikaner.

Idag skulle jag även behöva lite sömn och jag tror faktiskt jag ska åka hem och sova lite. Är sjukt trött. Sova eller kanske att jag ska ta en sväng på stan och köpa årets första julklapp. Sömn är ju ändå lite överskattat.