Gravid!,  V,  vardag

Den bästa stunden idag 

Jag och V gjorde ärenden på stan i morse, nu är alla julklappar inköpta och V har nya vinterskor. 

Vi passade sedan på att baka julgodis, citronkola och chokladrosor. Recept kommer sen för citronkolan är helt underbar. 

Sedan kraschade jag och V. Han tog en tupplur på soffan och jag somnade i sängen. Så skönt och välbehövligt. 

Eftersom att jag jobbat med träning och tränat på hög nivå länge så känner jag min kropp väl och min kropp är helt slut. Inte så konstigt kanske efter sex veckors “magsjuka” men likväl frustrerande. Jag får väldiga blodsockerfall och blir inte trött (sömnig) utan helt utan energi. Svårt att beskriva men kan känna hur kroppen är “trasig” och dessutom upptagen med att baka barn. 

  
Nu på kvällen fick jag början till migrän men lyckades stävja det värsta med popcorn. 
Hittade förresten hårborsten, den låg där den borde ligga och brukar ligga. Kan man bli blind av att bli gravid? 

Kommentarer inaktiverade för Den bästa stunden idag