Förhållanden,  Sex,  Tjejer

God vad-det-än-nu-är

IMG_7542

Är det morgon, förmiddag eller fortfarande natt? En timma. En fjutig timma är vad jag sov inatt. Extra kul en torsdag som denna när jag ska på dejt. Jag ser lite…hmm, sliten ut. Himla osmart faktiskt. Jag har använt alla de vanliga knepen som ljus conceler under ögonen, vit/silvrig eyeliner och en massa kaffe men jag ser fortfarande ganska ocharmigt trött ut. Vi får se om jag kan hålla mig vaken till 18:00 ikväll. Men nymålade naglar har jag i alla fall. Vintermörka i Essies “Carry On” – symboliskt för mitt hamsterhjulsliv just nu. Piffade till det med OPI 18 karats guldöverlack.

Jag är nådigt irriterad på alla miljoner tankar som höll mig vaken igår. Jag är ruskigt trött på att Miss M insisterar på att skicka sms när det efter tredje meddelande blir tydligt att vi bara kommer missförstå varandra och tjafsa. Då ringer man upp. Eller det kan väl jag också göra men det är bara inte så vi fungerar riktigt. Inte just nu. Utan nu är det hon som ringer eller hör av sig när hon känner att hon orkar. Jag tycker det är jobbigt. Sådär som man tycker när man inte får höra av sig till den som man helst av allt vill vara med. Hon blir inte arg om jag hör av mig men hon behöver tid att tänka igenom saker (vi är inte inkluderade i det) och då har jag i gengäld lovat att inte vara så intensiv. Nu tror jag att alla som följt bloggen vet att intensiv skulle kunna vara mitt andra namn. Jag tycker det är jobbigt, såklart. Vad hon tycker om att jag ska på en dejt kan man ju undra. Hon är inte stormförtjust i det men hon är också en hippie som inte tycker man äger andra människor och därför inte kan säga åt dom vad de bör och inte bör göra. Nu är det förvisso så att kvällens dejt vet att jag inte är intresserad.

Det är så märkligt alltihop. Hur jag plötsligt är i ett förhållande med en tjej. Jag vet inte om jag riktigt hänger med själv. Eller det gör jag inte. Speciellt inte efter en timmas sömn. Idag känns det bara underligt, vem har ens ett långdistansförhållande? Vad får man ut av det? Ja, så tänker jag idag. När jag var i Norge så undrade K om Miss M och jag hade haft telefonsex. Det har vi. Det var intressant att jag som är ett proffs på sextande och telefonsex inte hade speciellt mycket att säga överhuvudtaget. För så är det, jag vet inget. En oskuld är jag. Argument som att jag själv vet vad jag gillar så det borde vara lätt fungerar inte. Jag vet ju vad jag gillar men jag vet ju inte hur man gör. Nä, om man skulle sluta fundera så mycket och försöka göra något vettigt.