Ideellt arbete,  Känslor,  Tjejer,  vänner

Vikten av stöd 

 
Ett bra sätt att sluta ljuga för sig själv är att börja berätta sanningen för andra. Sakta och för mina allra närmaste vänner har jag berättat att jag nog i kär i en tjej. Jo, nog:et, hänger kvar ännu. Inte en enda av mina vänner har tyckt det är märkligt. Alla har varit förstående både inför min förälskelse och för den rädslan jag känner. De allra flesta är också överrens om att det är en person och inte ett kön man blir kär i. Det känns ändå lite bättre, att ha vänners stöd.
För stöd för annat och hos andra har jag inte så mycket av. I det politiska rummet som jag hamnat i så känns det som jag är tillbaks vid lågstadiet då det retades mycket. Skillnaden är både liten och stor, jag bryr mig lika lite nu som då men jag känner också ett större ansvar för andra. Det handlar inte bara om mig idag. Det handlar om något större.

Nu blir jag inte klokare just idag så jag stänger ner och går och lägger mig.