Gravid!,  München

Slut

Idag gick det inte längre. Återigen en dålig natt och kräks så jag sjukskrev mig. Jag berättade i förra veckan för min chef att jag var gravid och det känns så himla skönt, hon var verkligen superförståenden när jag sjukanmälde mig idag.

Jag har sovit och ätit mjukt tunnbröd som kom i brevlådan igår. När jag körde W till jobbet passade jag på att köpa allt jag kunde tänka mig att äta så vi får se om jag kanske får i mig något mer senare.

Jag har också bokat tid hos läkare/barnmorska. Det är vanligt att man bokar tid hos sin barnmorska direkt när man får veta att man är gravid så min barnmorska blev hysteriskt stressad över att jag var i vecka 11. Jag ska i alla fall dit på torsdag och jag ser verkligen framemot det. Jag känner nu att jag faktiskt inte orkar längre utan behöver stöd i mitt mående. Det är framför allt den bottenlösa tröttheten som tär på mig, vilket så klart inte blir bättre av kräkandet.

Nu ska jag återgå till sängen. Hoppas ni har en bättre dag!

Kommentarer inaktiverade för Slut