livet,  lördag,  resor

Italien ❤️

  Jag har bestämt mig för att leva mitt liv nu. Det är ett beslut som kanske inte alltid är så lätt att leva efter för ibland kommer omständigheter i vägen. Förhoppningar om att kunna förändra situationen, att den här killen på Tinder, eller den dejten på Match.com är Mr Right. När jag för snart två år sedan fattade beslutet innebar det en resa till Italien med min fina vän J. Nu sitter jag på en buss, på väg till uppstartsmiddagen på vår nästa resa. Även denna gång ska vi till Italien, och vi ska nu bestämma vilka delar vi vill se och drömma oss bort till solen, vinet och maten. De fantastiska städerna, vingårdarna och havet. Men innan dess ska jag ut på egna äventyr, äventyr jag lovar att berätta mer om i ett senare inlägg. Äventyr, bus och personlig utveckling ska jag satsa på. Och det är min present till mig själv, min kick off på det som ska bli ett grymt 2016!

Kommentarer inaktiverade för Italien ❤️