Girlytalk

Det är så klart Inte hela världen 

när jag satte på mobilen nu så var det första jag läste om terrordåden i Paris och jag känner att det jag gnäller över är bagateller. jag menar jag lever, vet förklaringen till att jag mår dåligt och vi väntar barn som vi drömt om. 

All ondskan i världen får mig att vilja ge upp. Kanske främst ondskan av “goda” människor. Som gränskontrollerna i Sverige som delar upp familjer. Men sånna här terrordåd kan jag inte göra något mot. Jag hittat ingenstans en motivering till varför det i Paris hände eller vilken grupp som utfört det. 

Det finns mer godhet i världen. Jag vet det. Men godheten tystas av ondskan och det är faran. Allt jag kan göra är att gång på gång säga att jag är för invandring, för alla människors lila värda, mot rasism och diskriminering. Det kanske inte förändrar världen men det förändrar mitt liv. Det gör mig starkare och förhoppningsvis kan det hjälpa en annan människa och då är det värt det. 

Kommentarer inaktiverade för Det är så klart Inte hela världen