Okategoriserade

Mr Oz

Så, i förra veckan dök helt plötsligt mitt ex upp på chatten. Han som flyttat till Australien och som jag lovat att inte ta kontakt med. Han skickade mig ett meddelande en morgon, och småsnackade lite om ditt och datt. Han verkade vara lite orolig inför de nya jobbutmaningarna, hur han skulle hitta ett boende till 1 december och köpa sig en bil.

I fredags var vi så ute med det gamla AW gänget, där han varit en allierad och ett mms skickades med en hälsning. Ja, jag skickade. Jag som en vecka tidigare lovat mig själv att INTE ta kontakt. BIG fail, men jag tänkte inte ens på det får jag väl säga till mitt försvar. Det bara hände och det var väldigt opersonligt, en hälsning från ett gäng kompisar som drack bubbel.

Då det dessutom var väldigt mycket supertidig morgon i hans del av världen förväntade jag mig inget svar. Men det kom, och dialogen fortsatte. Den fortsatte i ett par timmar, och avslutades först när jag skrev god natt och god morgon för att jag nästan somnade medans jag textade. Vad var det då som drev “samtalet”? Jetlag, dålig dag, oro att inte kunna komma in i jobbet, att han fattat ett beslut som han inte kunde “ångra”, att han skulle hitta boende. Som han skrev, han har nog varit lite naiv i sina förväntningar och beräkningar på omställningen.

Så jag vaknade upp i lördags och insåg att jag brutit mot mitt eget löfte. Det jag satt för att skydda mig, samtidigt kändes det okej. Ingen ångest, ingen saknad eller en massa funderingar – helt enkelt konstaterade jag att det var fel och att jag inte ska göra det igen. Mitt löfte kvarstår, det är jag som är viktigast!

Kommentarer inaktiverade för Mr Oz