jobb

inte den duktiga flickan längre 

jag är duktig på mitt jobb. Nu har jag jobbat på mitt jobb sedan april och jag är duktig på det. Jag gör mitt, har kompetens och självförtroende och hjälper gärna till. Mitt arbetslag är 8 personer där 5 är betydligt äldre och ger mig råd och två assistenter som vi styr och ställer över. Jag kommer inte överens med två i arbetslaget men det gör ingen annan heller så der känns okej. Mitt arbetslag är överlag toppen! 

Nu har min chef insett att jag är bra och har senaste dagarna gett mig flera “erbjudanden”. 

  1. Starta upp en ny verksamhet ca en timme utanför München. Jag är väldigt negativ till hela det här projektet då liknande projekt gjorts tidigare med dåligs resultat för alla inblandade. 
  2. Byta arbetslag till ett arbetslag som präglas av kaos, icke befintligt samarbete och noll kommunikation. Hon ser mig som lösningen på problemen där. 
  3. Göra mitt jobb samt starta ett nytt helt annorlunda projekt vid sidan av = jobba arslet av mig. 

Jag är så besviken på min chef och chefer som beter sig så här. Man måste vårda de arbetare man värdesätter inte sätta dem i den ena otacksamma situationen efter den andra. Jag är så trött på att vara “den duktiga flickan” som ska lösa alla andras problem samt leverera ett bra jobb själv. jag jag sagt nej till alla förslag som jag fått men vi får väl se. Jag kan ju bli beordrad. Som tur är kan jag ju också säga upp mig. 

Kommentarer inaktiverade för inte den duktiga flickan längre