Ätbart,  Gravid!

Mathemlängtan

Nu när jag inte är så där jätteenergisk och mår illa så läntar jag hem så himla mycket. mest av allt längtar jag efter fil och pepparkakor. Just det där sura i filen eller syrliga kanske det heter?
Men över hvudtaget så lgtar jag efter svensk mat, typ kötbullar och färskpotatis, palt (åh det kanske jag ska göra i helgen?).

Min matlust är verkligen på minus nivåer och att laga mat känns övermäktigt.
Som tur är så jobbar V här i Munchen ett tag nu och han servar mig verkligen. Så skönt! Sjävklart driver han mig till vansinne också. Typ genom att försöka genomborra min mage med ögonen för att se om det syns att jag är gravid. Eller när jag ligger och försöker att undvika att kräkas och han kommer med en kramattack.

Jag är helt säker på att han kommer bli en fantastisk pappa. Han är så omtänksam och vill nog egentligen ha barn mer än mig, speciellt nu när ungen bara får mig att må dåligt, då är jag ganska negativt inställd.

Nu ska jag ta tag i dagen, dvs slänga i en tvätmaskin och sedan lägga mig och sova igen!

  

Kommentarer inaktiverade för Mathemlängtan