ex,  familj,  Girlytalk,  Kärlek,  livet

För tre år sen

Jag tycker den här oktober månaden bara samlat på sig en massa damm och tråkiga besked, så jag avslutar med ett till, sen tänker jag att vi kickar loss November med glada nyheter och inlägg. Okej? I tisdags var det inte en alldeles vanlig tisdag, det var tre år sedan jag gifte mig. En av mina absolut lyckligaste dagar, så totalt inbäddad i kärlek och glädje. Sen gick det inte som hoppat och planerat, men livet blev bra ändå! Så idag tänkte jag, varför inte del med mig av de foton jag lyckats hitta från dagen…

Marstrand  Marstrand3 Marstrand4  Marstrand6  Marstrand7 Marstrand9  Marstrand8  Marstrand10

Snart kommer min lillebror med familj på besök. Det ska bli en helg där jag är 100% faster med massor av bus med småtrollen, besök på museum och mysigt fika!