vänner

Kompis partner 

något som verkligen kan orsaka problem är kompisars partners. Förra helgen hade vi besök av ett par där jag känt tjejen i tio år och hon har varit tillsammans med mannen i sex år tror jag. 

Jag gillar mannen i grunden. Han bryr sig om min kompis och gör “allt” för henne. Han är en bra kille. 

Men en helg är för mycket för mig. Han är som en femåring med massa energi och hoppar runt och larvar sig. Ska ha saker på sitt sätt fast andra uppenbarligen vet bättre. Kan inte alls kompromissa och “får bara för sig saker”. Han ska göra på ett visst sätt eller ska göra en viss sak utan någon förklaring till oss andra. 

Han är dessutom en riktigt viktig-petter och ska kommentera allt. Minsta detalj som är fel eller ska vara rolig ska han rätta och berätta “hur det är egentligen”. 

Jag skäms lite över att jag inte gillar pojkvännen. Jag vet att inte alla gillar V och alla Vs vänner tycker säkert inte att jag är bäst. Nu är inte jag och den här vännen jättenära men det känns ändå jobbigt. Jag vill ju tycka om honom för att min vän hör det.