ex,  Girlytalk,  Grubblerier

ensam

Ligger i soffan med en klump i magen och ett tryck över bröstet. Jag vill bara gråta, har hamnat i ett läge där jag tycker synd om mig själv. Hur sjutton hamnade jag i den här situationen? Hur ska jag någonsin kunna hitta någon att älska? Någon som älskar mig, för den jag är med alla brister och fel? För tre år sedan var jag på väg att gifta mig med han jag trodde var mannen i mitt liv. Nulängre hälsar han inte ens när vi träffas. För två år sedan var jag så topp tunnot förälskad i mitt livs stora passion. Om två veckor flyttar han till andra sidan jorden. Till landet han blev förälskat i när vi var där och jobbade. Vad har hänt sen dess? Mitt hjärta har krossats, jag har trott att det läkt, men inser att i mina svaga stunder är det fortfarande ett ärr som lätt kan börja blöda.
Så här är jag, inte stor på jorden utan känner mig liten och ynklig. Sårad och trasig, och mest av allt ensam.

Kommentarer inaktiverade för ensam