vänner

Krockande besök 

som ni vet var ju den här veckan på jobbet ganska tuff med Micromanaging-kolleganKonflikter, övertid och tillsist Kaoset i fredags och nu har jag en av mina bästa vänner på besök. 

Men jag orkar inte riktigt. Jag är sååå trött. Och min vän pratar oavbrutet. Igår ursäktade jag mig vid halv elva och gick och la mig, då ställde hon sig utanför sovrumsdörren och fortsatte prata. Eller när jag går på toa då står hon utanför dörren och pratat. Jag blir galen! Jag är såååå trött och jag behöver andas. 

Dessutom är mina tankar mycket på graviditeten eftersom att min mens förhoppningsvis inte kommer om några dagar. Det var bara ett stressmoment att ha besök den här helgen men der kunde jag ju inte veta innan. 

Förhoppningsvis kan jag få sova tidigare ikväll, är nästan gråtfärdig här. 

Kommentarer inaktiverade för Krockande besök