resor,  tankar,  tips

Dagböcker 

i Paris tog min resedagbok slut. Att skriva dagbok på resor är det bästa jag vet. För jag glömmer detaljer och älskar att uppleva resorna igen. När det var dags att köpa en ny så beställde jag en extra. Att skriva dagbok för hand är så avslappnande och något jag gör i perioder, nu var det dags att försöka igen. 

Den här gången beställde jag lyxiga (för mig) anteckningsböcker från moleskine. Det är väldigt väldigt viktigt för mig att mina dagböcker är olinjerade. Det ökar kreativiteten och jag kan rita eller klistra in saker om jag vill. En annan fördel med moleskine är att de har en ficka bak och ett band som binder ihop allt, perfekt för resedagboken då jag sparar allt från biljetter till visitkort. Dessutom är de hårda och stabila i pärmen. Resedagboken kommer räcka i flera år och vara med jorden runt så den måste tåla en del. 

   
Den svarta blir resedagbok, min förra resedagbok var turkos och den är nu nedsmutsad från världens alla hörn, usch! 

Den Oranga ska jag försöka skriva ned mina tankar, drömmar och känslor i. 

 
Här finns de att köpa ifall ni också är i behov av dagbok.