tankar

Olust känsla 

Idag vaknade jag lite deppig med en ledsen känsla i kroppen, jag måste ha drömt något konstigt. Det är så mycket jag har i mig som jag vill skriva om men jag hittar inte riktigt orden. 

Igår var jag en sväng på Ikea och sedan åt vi middag med vs föräldrar. Vs föräldrar är som tagna ur 70-talet typ och helt socialt inkompetenta så det är alltid lite av en pärs att äta med dem. Kanske det som gav mig dåliga drömmar! 

Känner också att jag är inne i en period då jag har problem med maten. Ett enormt sötsug men ingen matlust. Väntar också på min mens, känner mig så klart lite gravid med ömma bröst men jag tror egentligen inte det. Jag har börjat använda natural cycles som hjälp för att bli gravid och jag är inte helt nöjd, men det kan jag skriva mer om lite längre fram. Jag får ge den några dagar till.

Nu ska Jag iväg och göra några ärenden och sedan ska vi titta på ett hus. Sedan blir det nog en tupplur till. 

Kommentarer inaktiverade för Olust känsla