kropp

Samarin och bajs 

Jag har ju berättat att jag varit dålig i magen och i veckan som gick kom jag på vad det var som gjorde det. 

Troligen var det så här: 

Jag åt något olämpligt och blev dålig i magen. Botade det med samarin. Mina dagar såg ut så här (om ni ursäktar) varannan dag fick jag diarré och tog samarin och allt avtog och varannan dag hade jag ont i magen men ingen avföring och så var det i 5-6 veckor. Till jag googlade samarin och hittade sidor där det står att samarin kan skada slemhinnan i tarmen och orsaka diarré. Detta stor inte ibipacksedeln. Självklart slutade jag direkt med samarinet och min mage har sakta blivit bättre. Diarrén försvann direkt men har fortfarande ont i magen och är inte 100. Men är slemhinnan skadad måste det få ta tid att läka. 

Egentligen vill jag inte skriva om bajs här men jag blev själv så chockad över att samarin kan ha den här effekten så jag vill sprida det här vidare, jag skriver det igen, samarin kan förstöra slemhinnan i tarmen och orsaka bland annat diarrér och gaser.