kropp

Kan man känna sig snygg när man har mens? 

Alla kvinnor i fertil ålder har mens. Ja nästan alla. Det är något bra. Mens berättar på något vis att kroppen är i funktion. Vi har dessutom en uppsjö med mensskydd som funkar toppen med tampong, binda, menskopp osv. Sedan har vi ju både Ipren och smärtstillande om det behövs ändå känner jag mig aldrig snygg när jag har mens. 

Tvärtom känner jag mig alltid blek! Jag vet att detta är inbillning och att jag inte har någon annan färg än vanligt. Mensen syns över huvudtaget inte. Ändå känns det som att mina påsar under ögonen är kolsvarta och enorma. Mina bröst hänger ned till naveln och så den där fula blekheten, jag känner mig lixom askgrå. 

Vad som kommer upp om man bild-googlar mens: 

  

Kommentarer inaktiverade för Kan man känna sig snygg när man har mens?