Killar,  Singelliv

Magkänsla

Min magkänsla har inte signalerat bra saker de senaste tre dagarna. Det var länge sedan jag hade dom här magkänslorna. Och det är nog första gången jag haft dom om någon annan än mitt ex.

Det handlar egentligen inte om Panda utan det handlar nog mer om mig. Om att jag tillätt mig hamna i en högst oklar gråzon som på något sätt ändå innehåller väldigt mycket svart eller vitt. Det handlar om att jag inte tycker det känns bra och om att jag släppt ner mina murar tokfort bara för lite skoj. Jag har enorm problem med att lita på människor och när det går när jag börjar göra det utan att jag egentligen litar på personen så känns det olustigt väldigt fort. Det här kanske inte låter vettigt för någon annan än mig och jag vet inte om jag tycker det är helt solklart. För känslor jag har för Panda är väldigt diffusa. Det är inte mer än kompiskänslor, om ens det, men likaväl är det något som spökar. Kanske är det att det inte bara är på låtsas genom sms utan att vi faktiskt har träffats, kanske är det att jag är jag och faktiskt är en väldigt snäll person eller kanske är det att vi har en gemensam vän. Något är det i alla fall som gör att det finns helt odefinierbara känslor där som mer känns som ansvar än känslor. Det ger mig bara jobbiga vibbar som jag inte kan skaka.

Magkänslan däremot signalerade mest att han inte var intresserad. Och så var det. För idag blev jag nog dumpad på sms av Panda. Man skulle ju kunna tro att jag tycker det är en lättnad men icke. Eller jag tycker det är skönt att min magkänsla stämmer men vissa saker är jobbiga att läsa på fel dagar. Och just nu är fel dag. Jag är helt i obalans. Och jag tycker inte alls det känns bra att jag släppte in någon som bara virrade runt i mitt liv. Det känns inte alls bra. Att han inte vill ses känns inte så jobbigt. Det är delvis resultat av mina krav också.

Tillägg: Är det så att han inte ens vill ses som kompisar så är det faktiskt jobbigt för då blir jag sådär restriktiv igen. Något jag jobbat hårt med att inte vara. 

Kommentarer inaktiverade för Magkänsla