Bästa vänner,  Date,  livet

Födelsedag

okej, oss singlar emellan, visst är det så att just födelsedagen är en sån dag då man kanske mest önskar sig sällskap? Förra året fyllde jag hyfsat jämt och bjöd in hela tjocka familjen på kalas. Då vaknade jag av sång, skutt i sängen av morgonpigg brorson och paket på sängen. I år vaknade jag galet tidigt, åkte på en konstig dejt och räddade sen dagen med hjälp av underbara vänner!

Dejten, den får ett helt eget inlägg, för så konstig var den! 

Men tillbaks till födelsedagar. Jag är inte så kräsen, ganska “Low Maintenance” till och med, men födelsedagen vill jag bli firad av personer som verkligen betyder något. Lite som Natalia skriver i sitt blogginlägg från i söndags. Därför var det riktigt underligt att gå på en första dejt med någon, som dessutom helt glömt bort att jag berättat att det var min födelsedag. Att få avsluta dagen med lyxtacos och soffmys med bästa vännen och ett överraskande samtal från ett ex (från 15år sedan!) gör att jag nu kryper till sängs med en skön känsla.

Behöver jag tillägga att jag och Natalia lovat att inte ha med några grannar på vårt födelsedagsfirande nästa år. Åtminstone inte killar som inte sen tidigare än väl beprövade och bevisat sig vara värdiga deltagande!