Killar,  Singelliv

Panda date

date_night_by_broadway_luv-d6jonp5-1

Okej, jag kan ha hånglat lite förra helgen. Eller förfört och sedan myst kanske är mer korrekt. Det var kanske ännu ett nästan-sex moment men det här råkar ju vara min bästa kompis kompis och kände  i alla fall jag att jag behövde få klartecken från henne innan något hände. Han tyckte att han hade fått ett generellt ok att hångla med alla hennes singelkompisar men hellre att man dubbelkollar.

Det var i alla fall en mysig mysstund om än så där tafatt fast det blev nog bättre efter en stund. Eller blir inte allt hångel längre man håller på? Jag tror det. Man blir mer synkade. Jag var ganska tydlig med att det bara var hångel och att jag verkligen inte är en bra tjej att bli kär i. För det är inte vad jag vill ha just nu. Han sa okej och att det skulle stanna vid förtjust varken mer eller mindre men hans ögon sa något annat. Han har precis kommit ur ett långt förhållande och ett nytt förhållande är nog inte att föredra. Jag tänker ända att man kan ha kul så länge man spelar med öppna kort. Så det har vi kommit överens om. Jag tror han är betydligt mer känslomässigt förvirrad än vad jag är. Jag är kanske som mest lite nyfiken medan han känns mer fascinerade eller kanske till och med hänförd. Han är väldigt vilse i singelvärlden och nog lite rädd också. Därav har han fått namnet Panda. Ni vet väl hur bra pandor som varit i fångenskap överlever ute i verkliga världen? Inte alls så bra.

Vi har sms:at lite i en vecka och precis som han lovade för en vecka sedan så ska vi ses imorgon, ensamma. Igår i ett samtal med min kompis Kris så frågade jag vad det egentligen är för träff. För Panda  och jag är ju inte kompisar. Vi har ju inget förhållande. Jag vet inte om vi ens vill vara kompisar. Jag vet faktiskt inte alls vad vi är eller vill vara. Men det här träffen imorgon. Är det en date?!!! Jag har googlat lite. Många av definitionerna av an date involverar romantik och det tror jag inte det blir men så kollade jag Urban Dictionary som jag alltid gör när det är ord som dagens ungdomar använder. Nu använder de kanske inte date men det är ändå ett ord som jag helt plötsligt lite småsvettig kände att jag inte hade någon koll på.

Two people getting together for an activity when the possibility of romance between them has been broached but not ruled out. Since the exploration of romance is the purpose of a date, merely asking someone out on a date is sufficient to broach the subject. Dates may or not continue once a couple have entered into a romantic relationship. The word “date” may be used to identify a get together between two people not romantically involved, but this usage is meant to convey irony, since such a meeting is not a date in the true sense of the word.

Jag vet inte om jag blev så mycket klokare angående imorgon, kanske lite svettigare bara. Jag är rädd för att jag ska på en date. Det känns inte som man har hångelträffar när man är 30+. Och hur hänger man med en ny kompis när man är 30+. Det var onekligen lite enklare när man var yngre.