resor

När uppfinner någon teleportören?

Jag flyger massor! För mycket egentligen för att flyga är inte bra för miljön, egentligen är ju allt resande dåligt för miljön, men det känns som att flyga är lite extra dåligt. Och som ni vet så älskar jag inte direkt att flyga. Eller åka bil. Och buss är det absolut värsta sättet att resa, fy vad hemskt det är. Tåg är det bästa sättet att resa men det är fruktansvärt dyrt och tar tid och därför blir det flyg.

Jag älskar ju att resa och skulle vilja göra det ännu mer än vad vi gör. Men min dröm är att någon uppfinner typ teleportörer. Eller lixom att man går in genom en dörr och sedan går ut på resmålet. Jag tänker mig att man kan åka till New York över en helg, Shanghai för att äta en god middag och ta sig ett dopp i Australien i januari. Det kanske blir dyrt, eller troligen men jag tänker mig att man då slipper ägna massa timmar åt att sitta i flygplan eller i bilen om man inte vill, för det finns ju de som gillar det.

Det ska jag drömma om idag medan jag packar väskar inför Paris. Den här gången ska jag resa väldigt lätt!