tankar

Hemester 

livet är ganska hektiskt för mig och jag tror för de flesta av oss. Det är jobb där vi ger och kanske inte får så mycket mer än lön. Det är vardagar med matlagning och tvätt och städ och det är helger fyllda med aktiviter. Så vad gör du för att samla energi och ta det lugnt. 

Den här veckan har jag varit ledig och gjort mycket lite. Eller egentligen mycket men små saker som får mig att må bra. Träning brukar ligga högst på listan men min kropp är väldigt mycket ur form. Så vad har jag gjort? 

Jo jag har bakat och lagat mat. Gjort saft. Nu har jag frysen full av matlådor: lasagne och köttbullar. 

Jag har suttit framför modern family och virkat och stickat. Halvkollat alltså. 

Jag har sovit middag. Som jag älskar att sova middag! 

Jag har umgåtts med vänner. En lunch och en fika men mest varit själv. 

Jag har druckit te och kaffe och bara andats djupt. 

Jag har läst böcker och tvättat. 

   
så vad har ni för fortsatta tips för avkoppling? Fram med dem bara!