resor,  Sverige

Östersund 

så i helgen var vi i Östersund, en stad där jag faktiskt både studerat och jobbat i olika omgångar. Östersund är en av mina favoritstäder i Sverige. Det är den enda staden i “väst-Norrland” så allt finns där. De stora kedjorna blandat med lokala butiker. Restauranger blandat med konditorier. Men inget finns i övrrflöd, det räcker med ett hm. 

  
Stadskärnan består av låga trähus och det är verkligen småstadskänsla. 

Östersund ligger vid Storsjön och det är verkligen en stor sjö! Jag tog mig en morgonpromenad och såg den här husvagnsbåten! 

  
Bortanför Storsjön ligger fjällen med Åreskutan som högsta berg, under festen fick vi se solen gå ned bakom Åreskutan.  

 
Jag hade gärna åkt till Åre också. För att återuppleva barn och ungdoms minnen men också för att visa V men det får bli nästa gång.