livet,  vardag

Grattis på födelsedagen JUNGFRUN!

Både jag och Natalia har snart födelsedag och jag tycker horoskop är intressant, om man läser det med en stor nypa salt och massor med perspektiv. Det här horoskopet kommer ifrån Damernas Värld och ska tyligen summera oss Jungfrur… (måste bara skriva att jag upplever att både jag och Natalia är sanna jungfrur, om än väldigt olika!)

Du är född i underbara omtänksamma, noggranna Jungfruns tecken vars högsta önskan är att allt ska vara rätt – på alla nivåer. Du strävar efter perfektion och hittar den oftast också. Du drivs du av en inre glöd och livsglädje, som du döljer bakom en perfekt välordnad fasad. Det brukar inte vara så lätt att se vad du tänker och känner.

Supersmarta, uppfinningsrika Merkurius är din styrande planet och det är förstås därifrån du har din intelligens och mentala snabbhet. Att Jungfrun sägs vara är ett rörligt jordtecken innebär att du är öppen för nya intryck, att lära nytt. Du är jätteduktig på att bedöma situationer, klassificera och ordna. Ingen kan som du finna struktur och rensa upp oreda på alla nivåer. Att Jungfrun är ett jordtecken förankrar dina tankar, idéer och planer i verkligheten. Du klarar som ingen annan att slutföra projekt, skapa struktur och förverkliga.

Jungfrun är känd för sin skönhet, sin fina hy och hår och riktigt duktiga modeller är överrepresenterade i Jungfruns tecken.

Jungfrun har medfödd känsla för träning, hälsa och kost och är jätteduktig på att hitta rätt balans .

Därför är du underbar: Vi älskar dig mest att du är så smart, empatisk, förstående och alltid redo att hjälpa dina vänner. Finkänslig och taktisk trampar du sällan någon på tårna, du gläder din omgivning med din jordnära och varma humor. Snabb i tanken och rapp i repliken slår du alltid huvudet på spiken.

Det här vill du ha i kärlek: I sökandet efter den perfekta partnern kan du vara väldigt duktig på att finna fel hos andra och faktiskt vara överdrivet kritisk. När du väl är kär är det hela klassiska kittet du vill ha och du kommer absolut se till att få det.

Tips till dig i kärlek: Var inte en sådan ”pleaser” att andra tar dig för givet och du blir dumpad. I värsta fall kan du utvecklas till en bitter bitch som elakt kritiserar din omgivning. Lär dig att släppa taget fortare när du känner att en relation inte är vad du behöver.

Därför är du helt hopplös: Du är fylld av alla slags rädslor, allt från sjukdomar till rädslan att bli utnyttjad. Du dömer och diskriminerar och inordna världen och inom den i fack med etiketter. Du tror dig aldrig räcka till och ser defekter hos dig själv och andra.

Din hemliga sida: Du har ofta en ”ren” oskuldsfull image. Många av er föredrar den osminkade looken och vill se naturlig ut. Andra kör med den coola looken men oavsett så är du inte den som låter okända veta något om ditt inre. Du mycket mer passionerad, galen och löpsk än vad du ger sken av. Många av er kan vara ganska uppfinningsrika och kinky när det kommer till sex.

Personer som passar dig:
•Fiskar om du vill ha perfekt, följsam match.
•Skorpioner som får dig att ge dig hän och nå passionens innersta glöd.
•Oxar om du vill ha ett konfliktlöst , trevligt förhållande med god ekonomi.
•Tvillingen för lekfulla, givande stunder med intellektuellt utbyte.

Personer du bör undvika:
•Skyttar som irriterar dig med sin taktlöshet och galna infall
•Väduren som driver dig till depression
•Vattumannen som får dig att känna dig mer hämmad än någonsin

Är du en sann Jungfru? Testa dig själv: Om du inte känner igen dig i minst tre av nedanstående påståenden är du ingen typisk Jungfru.
•Du ställer höga krav på dig själv
•Du har otroligt bra minne
•Gillar du ditt jobb är du företagets mest effektiva person.
•Du kan identifiera dig med såväl arbetsnarkomaner som dietister
•Du har svårt för smuts, oordning och kaos
•Du kan lätt fastna i detaljer istället för att se helheten
•Du har kontrollbehov
•Du är självkritisk och har svårt att bli nöjd med dig själv
•Ditt välskötta hem kanske platsar i ”Sköna Hem”- du har en utsökt smak
•Det bor en liten sjuksköterska inom dig