familj,  Kärlek,  livet

Framgångssagor

  
  Som snart 36år och alltjämt singel med en förhoppning om familj – men med flera singelkompisar runt omkring mig som närmar sig eller passerar 40 utan att ha hittat rätt, uppskattar jag en framgångshistoria!Igår chattade jag kort med en vän på Facebook. För, jag tror det är två år sedan bestämde hon sig för att söka efter singelkillar i sin gamla hemort. Hon insåg att livet i stan var ensamt, utan den närhet til naturen som hon ville och för långt ifrån sin familj. Sagt och gjort. Det tog henne ett halvår att hitta kärleken, sen pendlade hon till jobbet i storstan måååånga mil bort för hon hittade inget på orten. Och nu, nu ska de ta över släktgården i höst och få barn i februari. Ni kan inte ana hur glad jag är för hennes skull! (Och lite för min egen, det finns en chans att hitta rätt!)

Kommentarer inaktiverade för Framgångssagor