Ideellt arbete,  livet

Andra bullar

IMG_6629

Mina sömnlösa nätter fortsätter och tankarna vill aldrig ta slut. Jag är därför lite av ett mini vrak. Imorse ringde jag min bästa vän Kris och sa att jag var ledsen. Jag lät nog inte så ledsen och det beror på att jag inte är det. Däremot så är det verkligen något som inte stämmer. Det är egentligen uppenbart för precis som Kris sa så är det för mycket work och för lite play. Visst jag har haft kul i sommar men det är aldrig utan ansvar eller plikt. Festerna har varit mina fester och jag har som värdinna försökt sätta andra först. Jag har varit på roliga konferenser men inte bara för att ha kul. Jag har haft ett ansvar eller en plikt. Jag gör väldigt lite om ens något just nu som bara är för min skull. Och det håller inte. Jag tycker livet blir helt oumbärligt. Det blir inte bättre av att det känns som mina nära och kära är flera miljoner tusentals mil bort. Vilket dom inte är, det är bara annat som äter upp min tid.

Jag snöar in mig på män som tysken. Nu tycker jag inte att detta med olika länder är så himla jobbigt men det är inte en slump att jag blir förtjust i män som kommer med hinder. Jag är på riktigt inte speciellt sugen på ett förhållande men jag vill ändå ha alla fördelar med förhållanden. Jag vill ha myset, tvåsamheten, sexet, hånglet och tryggheten. Jag vill ha någon som peppar mig och utmanar mig och som stöttar mig. Men jag vill inte ha kompromisserna, tvåsamheten eller något som jag känner begränsar mig. Jag inser att man det finns lösningar på mina tveksamheter men jag vet ändå inte om jag vill något annat än att få vara bara jag.

Det är bara rörigt värre och jag vet inte när, om det kommer gå över. Fast det måste det för det här är inte hållbart. Jag blir helt matt. I ett försök att distrahera så bakar jag bullar. Åt min mormor.

Kommentarer inaktiverade för Andra bullar