vardag

Kaosnatt

god morgon! Jag har sovit dåligt! 

Igår var jag supertrött, av värmen och långa Promenade och över att ha fått ur mig alla sorger. Så jag somnade som en stock prick kl 10. Och sen har jag vaknat en gång varje timme hela natten. Jag har drömt en massa konstigt och vaknat upp med obehagskänslor som om det varit en mardröm. Jag har frusit och haft ont i magen. Så nu är jag ännu tröttare. 

 

jag idag för att hålla mig vaken
 
Den här veckan känns tung. Jag har möten hela veckan och jag hatar möten. De är ofta så okonstruktiva. Folk bara pratar skit och är sega och vill hellre prata om helgen än att prata om det man ska och sen gå vidare. 

I helgen ska vi också på bröllop i Sverige. Det ser vi inte heller framemot, taskigt? Ja! Men vi känner igen, knappt brudparet (bara bruden) och vi har helt ärligt ingen lust att lära känna fler. Vi ser det som en trevlig utflykt till en del av Sverige som V inte varit i. Och två bästa vänner är där, de får vi njuta av.