livet

Skolstart

Nä men om jag skulle försöka komma tillbaks efter mitt sommarblogglov. Ni har inte missat mycket, jag lovar. I jämförelse med förra sommaren singeläventyr så har ju denna sommar varit som ett kloster. Typ inga galenheter har jag att dela med mig av.

Jag var i Japan – hånglade, blev kär. Det blev komplicerat. Det dog ut.

Jag var i sommarstugan någon vecka och kände mig mest stressad. Men lärde mig bland nöje med nätverk. Bjöd på mig själv.

Jag var på en kurs. Träffade massa folk. Hade efterfest. Småhånglade med en schweizare i sömnen. Vaknade naken i ett hav av vinflaskor, med min klänning på andra sidan rummet och min BH under sängen. Bredvid mig låg en fluga och ett kreditkort. Det låter så mycket roligare och galnare än vad det var. På grund av extrem trötthet minns jag inte allt. Jag minns att jag påklädd fick massage tills jag somnade, jag minns att killen som ville hångla hade en son med ett ex och var tillsammans med en tjej som väntade hans barn. Jag sa att det här är idiotiskt, du ska bli pappa. Hon är inte mamman till mitt barn än. Sedan gick visade jag honom till dörren. Klänningen måste jag slängt av mig och BHn, ja… den kan jag inte förklara.

Var sedan hemma en dag. Tvättade. Åkte på kräftskiva. Fick en tysk man och två tyska pojkvänner. Hånglade lite med en dörrvakt som betalning för att han skulle ringa mig när det kom manliga livräddare. Hånglade inte med någon tysk. Men är nog ta mig fasiken lite förtjust i en av dom. Jag gillar att han går all in i vår giftalek. All in utom det fysiska men det är väl så äktenskap är?

Nåväl. Ni ser, min sommar var inte så spännande. Jag misstänker att hösten inte heller komma bjuda på så mycket äventyr men jag ska göra ett försök. Men mellan er och mig så är jag på allvar orolig över hur jag ska få ihop mitt liv. Vi får väl se.

Nu välkomnar vi höst men ny kalender och allt!