livet,  V

“Jag ska bara” 

i natt har jag sovit fyra timmar, varför? Jo när jag sovit typ 10 min väckte V mig och då var jag pigg och tankarna har snurrat och snurrat. 

Våra kvällar är vår största olikhet. Om jag inte sover minst 8 timmar är min dag lite förstörd, jag får ont i magen, dåligt humör och mitt blodsocker är all over the place. Så jag vill gärna gå och lägga mig kl 21 och läsa och ibland ser jag och V ett avsnitt av någon lättsam serie. 

V däremot är som ett barn. Han ska också gå och lägga sig kl 21 men så fastnar han vid datorn (hans sämsta sida), måste duscha i 20 min, städa, se nyheterna osv. Så han kommer aldrig i säng innan 22:30, ibland väcker han mig då. Alltså medvetet för att han vill se den där serien och mysa. Inte okej! 

Och i natt har jag alltså knappt sovit alls, jaja bara att köra och hoppas på det bästa och sova middag efter lunch.