resor

Restaurangtips mottages inte tacksamt

I september ska jag till Paris igen, det är min tredje gång i Paris och senast var förra sommaren, inte en enorm mängd gånger men Paris har inte alls vunnit mitt hjärta. Jag älskar städer och tycker att det är de bästa resmålen men Paris är mest bara grått och hundbajsigt i mina ögon. Jag vet inte varför för jag har absolut haft trevligt i Paris men vi har ingen kärleksaffär. Så nu googlar jag Parisguider för fullt och då ramlar det inte tips på restauranger, allt ser så himla gott ut men jag har slutat lura mig själv att jag kommer äta där.

20140602122905-paris
Jag älskar mat! Älskar att prova ny mat och efterrätter och fika och kaffe, verkligen men på semestern så går jag mest runt och sedan håller jag på att dö av hunger och lågt blodsocker och då äter jag på den första restaurangen som ser bra ut och i 99% av fallen får jag en fantastisk middag. Sedan går jag därifrån och då har jag redan glömt vad restaurangen och gatan heter och det närmaste jag kan komma ett restaurangtips är: runt den där gatan fanns det en bra restaurang.

 

Är så imponerad av folk som reser så strukturerat. Däremot tar jag tacksamt emot tips på fina områden eller mysiga ställen att promenera, och ni som har en kärleksaffär med Paris får gärna tipsa mig, så lovar jag att åka dit med vidöppna ögon och ett hjärta redo för förälskelse.