kropp,  Träning

64 trappor och hajbett

Idag var jag och V ute och sprang i två timmar. stegräknaren visar att jag har sprungit i 64 trappor. Det är inte sant, vi sprang dock väldigt kuperat och inte speciellt snabbt utan det var mer ett pass för att känna på kroppen som totalt blev ca 2 timmar. Jag tyckte inte att kroppen svarade bra utan den kändes tung och slö. Det var varmt och kuperat så det VAR jobbigt men ja, kroppen kändes inte som om den var med på noterna. Kan bero på att jag äter för mycket dåligt, varmkorv till lunch innan passet och glass var eviga dag. Men men, det får vara så, jag och min kropp är på olika ställen just nu.

haj

Apropå glass så stannade vi på mitten och drack vatten vid en typ kiosk, där stod det en gubbe som stirrade på mitt ben. Hela mitt ena ben är ett enda stort ärr efter bilolyckan, och i början mådde jag så dåligt över det där, nu är det som det är och ärr är ju tecken på att man överlevt. Det händer faktiskt oftare än man tror att folk stirrar så oftast brukar jag göra så här: ignorera personen. Om inte det funkar stirra personen i ögonen, då brukar 99% av folk sluta stirra, det gjorde inte den här gubben. Så jag la fram benet mot honom och sa att jag hade blivit biten av en vithaj. I bukten nedanför. femton gånger.

Gubben tittade bort då. Jag ser det som mitt eget privata nöje. Att hitta på olika saker som har hänt till personer som inte kan sluta stirra.