Ätbart,  Sverige

Tjat om lakritsroten

Jag har skrivit om det förut men jag tänker att ni kanske glömt och att ni absolut inte får missa denna butik så jag tänkte påminna er eller tjata om ni så tycker. På Sveavägen några minuter från Odenplan ligger butiken lakritsroten. En regnig dag gjorde jag och V ett besök där. 

 

en del av hyllan med rålakrits, älskar askarna
 
 
halva butiken
 
De har alltid mycket provsmak i butiken och om man frågar kan man få smaka av det man vill så man behöver inte köpa grisen i säcken. Personalen är jättetrevlig och kunnig och kommer med tips antingen om det du köper eller på produkter som du skulle gilla. Våra inköp blev följande: 

 

te och lakritspulver som en vän beställt

 
saltlakritskarameller, lakrits i vitchoklad och fläder samt mint och lakritspastiller
  
Har du inte vägarna förbi Stockholm så finns de på nätet.