resor

Välkommen till Amalfikusten

Nu är vi på Amalfikusten, det är här jag är uppväxt, eller i alla fall deltids uppväxt mellan 9 och 15 bodde jag här. Hittade en annan härlig blogg som skriver om städerna (byarna) på Amalfikusten och Rom (och även en massa andra platser jag drömmer om att åka till). Så kul och läsa andras syn på sin hemstad, speciellt när de är positiva.

Här kan ni se mitt hus i Italien, där jag är uppvuxen. En plats som ger mig frid. Här strosar jag runt i en liten håla i lätta kläder, pratar med allt och alla och bara är. Läser. Äter. badar. Njuter och andas djupt. Älskar att jag har massa frukter och sånt i trädgården. Dock brukar jag lämna grinden öppen så att de barn som vill kan plocka, alldeles för mycket för en person att ätaupp. Eller ja, alla lämnar grinden öppen förutom i juli då är det turistsäsong och man litar inte på turister.

Nu ska jag njuta vidare.