barn,  livet,  V

Ett glas vin och tankar om det 

idag åt vi superlyxig pizza med några vänner. V drack en öl. Jag drack ett glas rött vin. 

Alltså är jag inte gravid. När mensen kom blev jag besviken. Men redan efter några timmar kände jag: va fan! Vi har det himla bra, jag och V. Vi skrattat och pratat, driver varandra till vansinne och älskar varandra. Jag är frisk och stark och V är lite halt men lycklig. Vi mår bra. På alla aspekter i livet. 

Vi vill ha ett barn. Men jag är säker på att den dagen kommer men jag känner faktiskt ingen stress för vi mår så bra i oss. Nu ska fokus vara på att njuta av varandra och allt världen kan ge oss. Tid för barn kommer. 

Vi vet inte när barnet kommer eller flyttar in. Jag kan dö imorgon eller så vill V skilja sig. Eller så blir jag gravid imorgon. Vi har ingen aning och det är vad som är så spännande med livet. 

Allt vi har är nu.