vardag

Sista helgen innan semestern

Nästa vecka jobbar jag fyra dagar och sedan åker vi till Sverige, sedan Berlin och sedan Italien. Så det kommer dröja innan vi kommer tillbaka till vår lägenhet, så idag ska det fixas. Städa, kanske tom storstäda, tvätta (har massa tvätt igen) åka med grejer till second hand och lämna papper och sånt till återvinningen. Jag gillar verkligen att komma hem till ett rent och välstädat hem. Istället för att börja städa kan jag börja stöka ned…

V jobbar men jag kan tycka att det är rätt skönt att pyssla på själv. Måste också hitta en låda med sommarkläder som har försvunnit. Har också köpt typ ett “renoverings-kit” för kroppen med inpackning, ansiktsmask, gottvätt och skrubb som jag tänkte försöka hinna led och sedan lägga mig i rena lakan ikväll. 

Jag önskar er en riktigt trevlig helg och Happy en riktigt trevlig resa!

Kommentarer inaktiverade för Sista helgen innan semestern