Date

Då är jag på det igen…

Det snurrar på, livet, och jag har insett att det är dags att ta tag i vissa andra saker (redan klarat av sommaraktiviteter och ny träningsform – check). Jag är nog vad vissa skulle kalla “do-er”. Identifierar jag ett problem – vill jag lösa det. Hittar jag aktiviteter jag borde göra – ser jag till att få dem gjorda. Vill jag träffa människor – bokar jag möten med dem. Det är så lätt, så skönt att ta tag i och göra saker. Det ger mig en känsla av att ha presterat och välbefinnande.

Idag tog jag tag i mitt dejtande (igen). Det var min frisör som, omedvetet, knuffade mig över kanten. Vi pratade om allt, bland annat nätdejting och hon berättade om flera par hon visste om som träffats på Happy Pancake. En site som jag negligerat helt då den är gratis och känns oseriös. Men nu gjorde jag det, jag redigerade en profil så få vi se om det leder till något. Gratis är ju gott och varför inte testa åtminstone?

Om inte annat kan det ju leda till ett eller annat nytt dejtingtips…

Kommentarer inaktiverade för Då är jag på det igen…